Ledelse, drift, produksjon, rapportering, oppfølgning – Det er en krevende øvelse å holde oversikten på virksomheten og samtidig styre utviklingen videre, selv for de beste menneskene.

Med styringssystemet Prospettiva har det aldri vært enklere å få oversikt over de styringsdataene som er essensielle for å gjøre de riktige beslutningene.

Prospettiva forenkler jobben med å identifisere forbedringsområder innen din virksomhets forretningsområder, og gir muligheten til å følge opp løpende tiltak og rapportering.

Prospettiva er styringssystemet for alle virksomhetens ledere, både i offentlig og privat sektor, som kombinerer importerte data fra utallige system med et lekkert, intuitivt design.

Med dagsferske KPI og nøkkeldata har lederne alltid den nyeste informasjonen å fatte beslutninger fra. Løsningen gir også muligheten for rapportering mellom ledernivåer i større organisasjoner!

Ta kontakt angående styringssystem

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du sender mest mulig relevant informasjon over e-post og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Casper Teig Jespersen

Forretningsutvikler