Med Office365 har du alt av Office-programmer, dokumenter og e-post tilgjengelig hele tiden, fra hvor enn du måtte befinne deg.

E-post som alltid er tilgjengelig og lagret i skyen. Alltid nyeste Office-pakke. Chat og videokonferanse gjennom Skype for Business. Samarbeid om dokumenter og filer gjennom SharePoint. Alltid tilgjengelig, fra PC, Mobil, iPad m.m. Aldri før har det vært enklere å være fleksibel og på farten, samtidig som IT-systemene følger deg på veien!

Med en fast pris per bruker per måned behøver man heller ikke å investere tungt i løsninger beregnet på større bedrifter, før man har vokst seg store. Office365 er skalerbart og inneholder de grunnleggende systemene dere behøver for å drive forretningen deres. Med SharePoint inkludert åpnes en hel verden av muligheter til å skreddersy løsninger rundt deres virksomhet, som f.eks intranett, dokument- og prosjekthåndtering.

Har du mer komplekse løsninger, som krever dedikerte servere? Vi hjelper deg å flytte serverne til skyen med Windows Azure, og du får en enkel og sikker løsning som kan skaleres opp og ned med noen tastetrykk, hånd i hånd med Office365!

With passion, expertise and a touch of magic we will revolutionize the workspace

Ta kontakt angående Skytjenester

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan fylle ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Casper Teig Jespersen

Forretningsutvikler