Office 365 - Officepakken slik du kjenner den, bare bedre.

Med Office 365 har du alltid tilgang til dokumenter, e-post og kalender gjennom sikker lagring i skyen. Få tilgang til, og del, informasjon og dokumenter på tvers av enheter, og delta i møter uten å måtte reise!

 

Trygt ut i skyen – lytt til de som har gjort det før

Veien dit. Peanuts kan Office 365. Vi hjelper deg fra start til mål med konfigurering, utvikling og lisensiering av O365 fra Microsoft.

Sikkerhet. Vi tar sikkerhet på alvor. Ansatte bruker tiden sin på tvers av private og bedriftens IT-systemer og enheter. Kom raskt i gang med sikre mobilitetsløsninger som er født i skyen.

Alternativer. Har bedriften mer komplekse løsninger, som krever dedikerte servere? Flytt serverne til skyen med Windows Azure. En enkel og sikker løsning som kan skaleres opp og ned med noen tastetrykk.

"Med Office 365 er arbeidsdagen blitt mye enklere for våre ansatte. De har tilgang til kontoret uansett hvor og når de jobber. Deling av informasjon og samarbeid på tvers av lokasjoner er enkelt, effektivt – og sikkert. NorSea Group har valgt en kombinasjon av Office365, Azure og Enterprise Mobility Suite (EMS). En sterk kombinasjon av tjenester som sikrer at vi har effektive verktøy og funksjoner. I samarbeid med Peanuts har vi rigget for en fleksibel og mobil arbeidsdag med stadig nye muligheter for et selskap i vekst."

Susanne Thornes, CIO / IT direktør, NorSea Group

Ta kontakt angående Office 365

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan fylle ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Vikram Rai

Rådgiver
Stavanger