Office 365 - Officepakken slik du kjenner den, bare bedre.

Med Office 365 har du alltid tilgang til dokumenter, e-post og kalender gjennom sikker lagring i skyen. Få tilgang til dokumenter og informasjon på tvers av enheter, som dere kan samarbeide om og dele med andre. Delta også i møter med lyd og video så du slipper å måtte reise!

 

Trygt ut i skyen – lytt til de som har gjort det før

Veien dit. Peanuts kan Office 365. Vi hjelper deg fra start til mål med konfigurering, utvikling og lisensiering. Peanuts innehar alle Office 365 sertifiseringer Microsoft tilbyr, og har etablert Office 365 til tusenvis av brukere.

Sikkerhet. Vi tar sikkerhet på alvor. Ansatte bruker ofte PC og mobil til priavt bruk, i tillegg til bedriftens systemer. Redd for dokumenter og informasjon på avveie? Kom raskt i gang med sikre mobilitetsløsninger som er født i skyen.

Alternativer. Har bedriften mer komplekse løsninger, som krever dedikerte servere? Office 365 er integrert med Windows Azure, så løsningene kan flyttes til servere i skyen. Azure er en enkel og sikker løsning som i likhet med Office 365 kan skaleres opp og ned med noen tastetrykk.


Office 365 gir muligheter til å:

  • Jobbe hvor som helst, på hvilken som helst enhet via OneDrive for Business og SharePoint.
  • Jobbe smartere og mer effektivt, bruk OneNote for bedre samhandling med dine kollegaer.
  • Ta bedre møtenotater med OneNote.
  • Arbeide på samme dokument, samtidig med dine kollegaer ved hjelp av Office 2016 og OneDrive for Business.
  • Bedre samhandling med eksterne. Del dokumenter direkte fra deres Office 365 løsning til eksterne brukere kostnadsfritt.

 

Exchange for e-post. Outlook snakker direkte med denne tjenesten over nettet. 100GB postboks per bruker med muligheter for ubegrenset arkivering. Mulighet for å sende og motta store eposter (150MB)

SharePoint som blant annet åpner for utvikling av dokumentsenter for fellesfiler og intranett.

Office 2016 Pro Plus som gir ansatte mulighet til å installere Office pakken på opptil 5 enheter.

OneDrive for Business som gir hver bruker enkel tilgang til skylagring med 1000GB lagringsplass, muligheter for offline-synkronisering slik at dokumentene også ligger lokalt og kan brukes når enheten ikke har internett-tilkobling.

Skype for Business som gir hver bruker muligheten til å enkelt kommunisere både internt og ekstern. Tjenesten er integrert med Exchange, og det eksisterer mange fellesfunksjoner, som for eksempel ledig/opptatt-informasjon om de ansatte.

Ta kontakt angående Office 365

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du sender mest mulig relevant informasjon over e-post og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Casper Teig Jespersen

Forretningsutvikler