Enten du bruker SharePoint on-premises eller SharePoint i Office 365 har vi gode løsninger for informasjons- og kunnskapsdeling internt.

Peanuts har god kompetanse på SharePoint innen rådgiving, arkitektur, utvikling og konfigurasjon. Vi kan tilby leveranser på konfigurasjon, skreddersydd utvikling eller konsulentleie for å bistå med implementering, opplæring og innholdsproduksjon.

Peanuts har lang erfaring med SharePoint og basert på vår erfaring med intranettprosjekter har vi utviklet Bologna Collaboration og BrilliantOffice Intranet.

Bologna Collaboration er et konsept utviklet på bakgrunn av vår erfaring med SharePoint og gjør det enkelt å komme i gang med samhandling, informasjon- og kunnskapsdeling internt i bedriften.

BrillantOffice Intranet legges på toppen av SharePoint online og er tilgjengelig i Office 365. Standardiserte løsninger gjør at man kommer raskt i gang med å styrke samhandling, informasjons- og kunnskapsdeling internt.

Ta kontakt angående Intranett på SharePoint

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan svare på spørsmålene og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Stian Lima

Partneransvarlig