Virtualisering står for utviklingen av neste generasjons datasentre, og i Peanuts jobber noen av landets mest erfarne innen dette området.

I stedet for å benytte dedikerte servere til de forskjellige tjenestene og forretningsbehov, kan du ved hjelp av virtualiseringsteknologi kjøre flere tjenester på større, kraftigere servere. Ved å gjøre det, kan organisasjonen oppnå betydelige kostnadsbesparelser og effektivisering av driften.

Ved å integrere Microsoft eller VMware virtualiseringsteknologi kan høste fordelene av å kunne skalere servere og datakraft etter behov, og forenkle administrasjon og vedlikehold av servermiljøet. Virtualisering kan taes i bruk for å dekke alt fra grunnleggende serverfunksjonalitet, til større behov som f.eks konsolidering av servere og tjenester, private cloud m.m.

Vi kan blant annet bistå med serverkonsolidering, høytilgjengelighet og katastrofesikring, private og hybride cloud-løsninger, helsesjekk og automatisering av prosesser.

With passion, expertise and a touch of magic we will revolutionize the workspace

Ta kontakt angående Virtualisering

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan fylle ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Casper Teig Jespersen

Forretningsutvikler