Stavanger kommune hadde behov for en ny nettside som ga kjapp og god informasjon om kommunen sine tjenester. Samtidig skulle de nye sidene være tilrettelagt for mobil og nettbrett.

Prosjektet med å utarbeide de nye nettsidene er gjennomført i samarbeid med Netlife som har utarbeidet konsept, design og informasjonsarkitektur. Peanuts har stått for den tekniske implementeringen av løsningen.

Nettsidene utnytter i stor grad åpne data fra Stavanger kommune og andre offentlige instanser for å gi publikum oppdatert informasjon og for å lette arbeidsmengden for redaktører.

De nye nettsidene er laget med fokus på universell utforming, enkelt gjenkjennelig design og lettleste tekster for å øke tilgjengelighet for alle brukergrupper.

De nye nettsidene bruker publiseringsløsningen Episerver CMS 10  og Episerver Find for søk.

Besøk www.stavanger.kommune.no

Noen ord fra kunden:

"Med nye nettsider har Stavanger kommune fått en rekke nye og solide verktøy for samhandling med innbyggerne. Samarbeidet med Peanuts har vært forbilledlig både i planleggingen, lanseringen og videreutviklingen. Vi opplever Peanuts som en samarbeidspartner som alltid er åpne for nye ideer og løsninger, og som er levende opptatt av å levere både i takt med behovene – og ofte før behovene melder seg."

-- Øyvind Berekvam
Kommunikasjonsrådgiver, Stavanger kommune

Stavanger Kommune nettsider på desktop, tablet og mobil

Med nye nettsider har Stavanger kommune fått en rekke nye og solide verktøy for samhandling med innbyggerne.

Ta kontakt angående nettsider

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan svare på spørsmålene og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Frode Hetland

Rådgiver