Peanuts har skapt et intranett hvor kommunikasjon, personifisering og samhandling står i sentrum.

Lyse-konsernet hadde utfordringer rundt intern kommunikasjon og samhandling på sitt tidligere intranett. Intranettet var blitt utdatert og støttet ikke moderne funksjoner som responsivt design, hurtigsøk, personifisering, mobilstøtte og sosiale funksjoner.

Lyse har fått en kulturbyggende samhandlingsplattform som legger til rette for økt produktivitet og måloppnåelse, gjennom brukervennligher og forenkling av de ansattes hverdag. Ved å sette brukerne i fokus har vi skapt en løsning der de ansatte enkelt og effektivt har tilgang til mennesker, informasjon og verktøy - fra hvor som helst, når som helst.

Tilbakemeldingene vi har fått fra brukerne har vært entydig positive. Vi har fått noe som har blitt fantastisk for oss. Geir Arve Vika, IT-Direktør, Lyse.

Løsningen, som er bygget på SharePoint, effektiviserer arbeidsdagen og reduserer direkte henvendelser til kommunikasjonsavdelingen.

Design og innholdsproduksjon av Netlife Research.

Skjermbilde av Lyse sitt intranett

Vi hadde mange til å presentere tanker rundt å få et intranett på plass ved hjelp av SharePoint, men ingen av de klarte å skape den entusiasmen som gjorde at vi frøs litt på ryggen. Men det fikk vi faktisk til i dette tilfellet.

Ta kontakt angående Intranett for Lyse

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan svare på spørsmålene og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Stian Lima

Partneransvarlig