Peanuts har videreutviklet Prospettiva-konseptet og implementert dette på AkerBPs SharePoint i Office365 for informasjonsdeling og rapportering.  

AkerBP var på leting etter en leverandør som kunne utvikle et verktøy som gjorde de i stand til å hente og dele informasjon på en effektiv måte, samt ha mulighet for rapportering. Verktøyet er den visuelle komponenten i den totale løsningen for enhetlig presentasjon av driftsinformasjon for Ivar Aasen.

Peanuts har gode erfaringer med implementeringer av løsninger for Business Intelligence (BI), gjennom vårt konsept «Prospettiva», og har tidligere levert «Prospettiva» til Bodø kommune – riktignok gjennom lokale SharePoint-servere. Med solid kompetanse på Office365 og samarbeid med BI-Builders på datafangst viste Peanuts at løsningen også kan leveres i skyen.

Resultatet er en fullautomatisk rapporteringsportal som presenterer informasjon fra de respektive driftsverktøyene når dette er tilgjengelig.

Dashboardene har forskjellige grafer og visninger som gjenspeiler produksjonsinformasjon, og AkerBP får en god oversikt over statusen på feltet.

Løsningen til AkerBP viser noe av potensialet i Prospettiva, som på tvers av bransjer dekker fremtidens behov som et helhetlig informasjon/rapporteringssystem.

Teknologi gir muligheter. La oss gripe dem sammen!

Ta kontakt angående styringssystem

For å kunne hjelpe deg best mulig, er det fint om du kan svare på spørsmålene og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

Om du heller foretrekker å snakke på telefonen så må du gjerne slå på tråden for en uforpliktende prat.

Casper Teig Jespersen

Forretningsutvikler